Holisztika Vitamin és Biokozmetikum Centrum

8200 Veszprém, Kossuth u. 6. félemelet       Tel: 70/332-8508

Fõoldal

Dohányzás leszoktatás

Frissességet mindenkinek

Dr. Lenkei vitaminok

Elérhetõség

                    

Hogyan segíthetjük a megújulást szervezetünkben?

 

 

 

"A túlevés iránti vágyunkat a finomított, ezért bizonyos anyagokat nélkülöző ételek fogyasztása gerjeszti, a csökkent értékű ételek függőséget idéznek elő, hiszen ösztönösen többet eszünk belőlük abbéli erőfeszítésünkben, hogy megszerezzük azokat a tápanyagokat, amelyek nincsenek bennük." /Paul Pitchford - Gyógyító táplálkozás/

Ez válasz lehet arra, hogy miért vannak túlsúlyos emberek!

Kicsit másképp, de lényegében ugyanezt fogalmazta meg Dr. Lenkei Gábor is a Miért van szükségük az egészséges embereknek vitaminpótlásra című könyvében:

Élelmiszereink többségében megfogyatkoztak a vitaminok és az ásványok. Szervezetünk észleli ezeket a hiányokat, és fokozza étvágyunkat, arra késztet, hogy többet együnk, és ezáltal hozzájussunk a hiányzó tápanyagokhoz.

Dr. Michael Colgan világhírű táplálkozáskutató híres mondása:

Elég egy egyszerű tápanyaghiány, hogy úgy meghízzunk tőle, mint egy disznó.

Minőségileg és mennyiségileg kielégítő a mai táplálék?

Egyre több embernek nyílik ki a szeme a táplálékok tápanyagértékét illetően. Mára már a táplálék-kiegészítők előtérbe kerültek annak érdekében, hogy megkapjuk a megfelelő minőségi és mennyiségű táplálékot. Sejtjeink csak akkor képesek a munkájukat ellátni és regenerálódni, ha megfelelő a táptalaj. Ebben van nagy segítségre a Dr. Lenkei vitamin. Termékeiben ár érték arányban megfelelően vannak jelen a szükséges vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. Ami nagyon fontos egy komplex vitamin esetében, a vitaminok egymáshoz viszonyított aránya. A CellClean Kft szerződéses viszonteladója a Dr. Lenkei vitaminoknak.

"Az emberek 40 évig azért dolgoznak, hogy pénzt keressenek, hogy aztán 40 évig minden pénzt elkölthessenek, hogy egészségesek legyenek."